Gode råd

Gode råd.


Før festen.

 

Bestil festen i så god tid som muligt. Det lokale forsamlingshus, de mest populære restauranter og kroer har "solgt" de store festdage lang tid i forvejen.

Det samme gælder ved bestilling af mig.

 

Nogle af de største dage er St.Bededag og Pinse lørdag hvor der hhv. er konfirmationer og brylluper og disse dage er ofte optaget flere år i forvejen.

 

Sørg altid for, at invitationerne kommer ud i god tid.

 

Det er vigtigt, at de gæster du har lyst til at invitere, har god tid til at reservere dagen.

 

Når selskabet går til bords.

 

De fleste ønsker at sive til bords med lidt god baggrundsmusik. Ved bryllupper er det imidlertid anderledes. Dér vil mange gerne gå ind til en march. Det bedste resultat opnås hvis selskabet går først til bords og stiller sig ved pladserne. Så kan alle se brudeparret, når de nærmer sig...

 

Toastmaster.

 

Det er en god idé, at have en toastmaster. Toastmasteren introduceres for gæsterne allerede under velkomsten. Gæsterne har således lejlighed til at kontakte toastmasteren inden man går til bords. Toastmasteren kan så - sammen med personalet og musikken - "styre festen glat igennem middagen" med mad og festlige indslag.

 

Saucen skal jo gerne serveres varm og isen kold..Ikke omvendt..

 

Iøvrigt er det de færreste gæster der synes, at det er sjovt at sidde ved bordet meget længere end 3,5-4,5 timer.

 

Lejlighedssange

 

Sange afleveres til betjeningen straks ved ankomsten. Og her er det en god idé, at oplyse ens relation til værten/værtsparret, således at den nærmeste families sange kan komme først.

 

Velkomst- og velbekommesange.

 

Vært eller toastmaster introducerer velkomstsangen som sidste del af velkomsten ved bordet. Velbekommesangen introduceres af vært eller toastmaster, når der bydes til kaffe.

 

Melodivalg.

 

Det er vigtigt, at der vælges en melodi, som kendes af selskabet. Det behøver ikke nødvendigvis at være "I en kælder sort som kul", men det hjælper altså gevaldigt på sangglæden, når der skrives på melodier alle kender.

 

Hvis der vælges en helt speciel melodi, er det en rigtig god idé at kontakte mig noget tid i forvejen.

 

Købesange.

 

Sørg altid for, at du/I selv kender melodien.

 

Musik.

 

Bestil mig i god tid.

 

Jegi har stor erfaring i fester og har måske et godt råd til dig/jer.

 

Når du/I sender invitationer ud, er det en god idé at skrive mit navn og telefonnummer eller hjemmesideadresse www.sh-music.dk på.

 

Så får gæsterne mulighed for at ringe eller sende en mail til mig og drøfte evt. musiske overraskelser og sjove indlæg under festen uden at værten får noget at vide.

 

Jeg spiser også. Når jeg spiller til en almindelig fest, har jeg været hjemmefra i mange timer. Det er derfor normalt, at jeg bespises når selskabet drikker kaffe.

 

Betal mig efter festen med kontanter el. check. Jeg kan ikke tage Visa/Dankort.

 

Husk altid.

 

Betjening, køkken, musik, ja alle der er engageret i festen, vil gøre alt for, at den forløber til din/jeres største tilfredshed. Er der noget du/I under festen ønsker anderledes eller ikke er helt tilfreds med, skal det siges med det samme, så det kan korrigeres. For efter festen er det jo for sent.

 

Jeg ønsker jer en rigtig god fest..!